Sukkulakasvi Graptoveria 'Bella', nimi todella kaunis
2023/02/07

Valkoinen prinsessan tanssi on hienostunut mehevälaji, jonka varsi on hento ja pitkä, kuin elegantti tanssija. Sen lehdet ovat pyöreitä ja kasvavat kerroksittain ylöspäin kuin kauniit tanssipuvun helmat, lehtien reunoissa on punaista, ikään kuin puvun pitsiä.

Hoitotoimenpiteistä:

Valo: Valkoinen prinsessan tanssi tarvitsee runsaasti valoa. Vaikka se voi sietää puolivarjoa, pitkäaikainen valon puute ei ole hyvä sen kasvulle.

Lämpötila: Se viihtyy viileässä ilmastossa, lämpötila ei saa olla liian alhainen tai korkea, yleensä noin 16 ℃, talvella vältettävä alle 5 ℃.

Uudelleenistuttaminen: Säännöllinen ruukun vaihtaminen on tärkeää. Pitkäaikainen ylikastelu voi johtaa maan tiivistymiseen ja vaikuttaa juurien hengitykseen.

Kastelu: Jos haluat sen kasvavan kuin vanha puu, voit säädellä kastelua. Vähentämällä kastelua vanhat lehdet voivat pudota kuivuuden vuoksi, jolloin varsi tulee näkyviin.

Tällaisilla hoitotoimenpiteillä Valkoinen prinsessan tanssi säilyttää elegantin ulkonäkönsä ja tanssii tuulessa kuin kaunis tanssija.

AD
Artigo