Sukkulakasvi Echeveria 'Cupid', kirkkaanpunainen ja erittäin kaunis
2021/11/10

Suloisuuden ilmapiiri täyttää myös rakkauden moniväriset mehikasvit, kuten Kupido. Sen ainutlaatuinen lehtimuoto ja kirkkaanpunainen väri tuovat mieleen makean onnellisuuden tunteen. Lisäksi Kupidon hoito on helppoa, kunhan hallitset tarvittavat taidot saadaksesi sen näyttämään viehättävimmät värisävyt.

Maan seoksessa käytetään yleensä rakeista maata: Mehikasvit yleensä suosivat ilmavaa ja hyvin ilmastoitua maaperää, ja rakeinen maa on yleinen maaseosvaihtoehto. Tämä edistää vedenpoistoa ja vähentää juurten kostumisen riskiä, mikä estää juurten mätänemisen.

Aurinkoa mahdollisimman paljon: Kupido on yksi kokonaan punaisilla lehdillä varustetuista mehikasveista, ja riittävä valo on tärkeää sen kirkkaanpunaisen värin säilyttämiseksi. Kohtuullinen määrä auringonvaloa edistää kasvin fotosynteesiä ja punaväriaineiden tuotantoa, pitäen lehdet kirkkaanpunaisina.

Vähemmän kastelua: Mehikasvit yleisesti ottaen reagoivat herkästi liikaan kasteluun, erityisesti helposti juurten mätänemään taipuvaiset lajikkeet kuten Kupido. Varmista, että maa on täysin kuiva ennen kastelua ja suorita sitten sopiva kastelu välttääksesi juurten kostumisen ja seisovan veden aiheuttamat ongelmat.

Huomioi ilmanvaihto: Hyvä ilmanvaihto on avain ehkäisemään juurten mätänemistä. Varmista riittävä ilmankierto ja vältä kosteuden jäämistä lehtien ja maaperän ympärille.

Huomioi lämpötila: Kupido nauttii lämpimästä ympäristöstä ja sietää korkeampia lämpötiloja hyvin, mutta vältä altistumista äärimmäisen kylmille olosuhteille.

Noudattamalla näitä periaatteita voit nauttia Kupidon tuomasta makeasta onnellisuudesta ja ihailla sen kirkkaanpunaisia lehtiä.

AD
Artigo