6 supertåliga suckulenter: värmetåliga, torktåliga och köldtåliga, hög dekorativ värde och lättskötta
2023/12/04

Monet ihmiset pitävät erilaisten mehikasvien lajikkeiden keräilystä, ja niitä on arvioitu olevan yli kymmenentuhatta. Aloittelijat valitsevat yleensä helposti hoidettavia ja kauniita lajikkeita. Tässä on muutamia suositeltuja mehikasveja:

Rubiinimehikasvi: Tämä mehikasvi kuuluu kivikkokasvien heimoon, ja sen lehdet ovat kiiltäviä ja muodostavat ruusukkeen. Väri muuttuu vuodenajan mukaan, kesän vihreästä syksyn, talven ja kevään punaiseen. Erittäin helppo hoitaa ja kasvaa ryhmissä.

Hime-ronguetsu: Pieni tai keskikokoinen mehikasvi, jonka lehdet ovat siemenmuotoisia ja kevyesti huurteisia, ruusukkeen muotoisia. Lehtien väri on kasvukaudella vihreä, ja riittävässä valossa ne muuttuvat syksyllä ja keväällä punaruskeiksi. Helppo hoitaa aloittelijoille.

Guanhangu: Suuri mehikasvi, jonka lehdet ovat valkoisen vihreät ja ohuehkot, reunoiltaan terävät kuin veitsen terä. Kun se saa paljon auringonvaloa, lehden reunat muuttuvat hieman vaaleanpunaisiksi, ja koko kasvi näyttää eteeriseltä. Erittäin helppo hoitaa.

Kultatähti: Myös nimellä punakaniinin korvat tunnettu, tämän mehikasvin lehdet ovat karvaisia ja tummanpunaisia, kuin kaniinin korvat. Riittävässä valossa lehdet muuttuvat tummanpunaisiksi, erittäin söpö kasvi.

Kin-ko-sei: Helppo hoitaa, sopii aloittelijoille, kaunis ulkonäkö.

Kumagusu: Paksut lehdet, joissa on kynsimäiset kärjet. Kun ne muuttuvat punaisiksi, ne muistuttavat karhun tassuja. Helppo hoitaa keväällä, syksyllä ja talvella. Kesällä veden määrää on rajoitettava.

Musta mestari: Suuri mehikasvi, jonka lehdet ovat tummanmustia ja ruusukkeen muotoisia. Lepokaudella lehdet käpristyvät ruusukkeiksi, näyttävät mahtavilta. Helppo hoitaa ja voimakas.

Nämä ovat vain osa mehikasvilajeista, ja on paljon muita kauniita ja helppohoitoisia lajikkeita, kuten hime-akari, tia, chifutsute, nyojo, komihoshi jne.

AD
Artigo