Sukkulakasvi Echeveria 'Black Knight', siinä on valtavaa voimaa
2023/06/07

Kun puhutaan voittajan ratsuväestä -nimisestä mehikasvista, sen nimi ja ulkonäkö ovat molemmat erittäin vaikuttavia. Sen ulkomuoto heijastaa voimakasta kauneutta, erityisesti hyvässä kunnossa ollessaan. Se voi näyttää kirkkaanpunaiselta tai syvän punaiselta, mikä tekee siitä näyttävän kuin punaiseen haarniskaan pukeutunut soturi. Kuitenkin, jotta voittajan ratsuväki voisi saavuttaa täysin punaisen värin tilan, on tärkeää kiinnittää huomiota hoitokysymyksiin.

Voittajan ratsuväen punaisen värin korostamiseksi on kaikkein tärkeintä tarjota riittävä aurinkoaltistus. Lämpötilaero vaikuttaa värin muodostumiseen, mutta jopa pienemmässä lämpötilaerossa, kunhan aurinkoa on riittävästi, voittajan ratsuväki voi saavuttaa täysin punaisen tilan.

Normaalissa hoitoprosessissa suositellaan käytettäväksi multaa, joka sisältää turvetta tai ravinnepitoista multaa. Esimerkiksi voit sekoittaa turvetta tai ravinnepitoista multaa vermikuliitin tai kookoskuidun kanssa suhteessa 5:1 ja lisätä sitten puhdasta karkeaa ainesta (kuten hiottua basalttia) suhteessa 4:1. Lopuksi voit lisätä vähän riisinkuorihiiltä ja levittää pieni määrä orgaanista lannoitetta pohjalle.

Lisäksi oikean ruukun valitseminen on tärkeää. Jos haluat, että voittajan ratsuväki kasvaa suureksi ja vaikuttavaksi, on parasta valita suurempi ruukku. Jotkut puutarhaharrastajat käyttävät keväällä gallonan kokoisia ruukkuja voittajan ratsuväen hoitoon, ja tulos on ollut erittäin hyvä. Suuremman ruukun tilavuus tarjoaa enemmän multaa, jotta voittajan ratsuväki voi kasvaa täysin.

Viimeisenä, sen kasvumuodon hallinta on myös tärkeää. Hyvä ulkonäköinen mehikasvi on vasta sitten hyvä mehikasvi. Tarjoamalla riittävästi aurinkoa, voittajan ratsuväki ei yleensä kasva liian honteloksi, eikä sen muotoa tarvitse erityisesti kontrolloida, koska sen muoto pysyy hyvänä.

AD
Artigo